Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Informacija o upisima u akademsku...

Svi pristupnici koji ostvare pravo upisa u prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2020./2021. i dobiju upisni broj od strane Središnjeg prijavnog ureda (www.postani-student.hr) pristupit će online upisima na odabrani studijski program na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli kroz aplikaciju za upis. 

Upute za online upise

Dragi brucoši, budući studenti Sveučilišta Jurja Dobile u Puli, zahvaljujemo vam na odabiru studijskih programa Sveučilišta Jurja Dobile u Puli.

Upisi na Sveučilištu Jurja Dobile u Puli će se provoditi online putem aplikacije Upisi UniPu. Aplikacija će biti dostupna na https://upisi.unipu.hr/ gdje će svaki korak biti opisan uputama. Više detalja možete pročitati u uputama koje smo pripremili i dostupne su putem ove poveznice:

Online prijave će biti dostupne za prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2020./2021.

Sustav online prijava će biti otvoren od 22. srpnja do 23. srpnja.

Nakon prijave u aplikaciju Upisi UniPu, dobit ćete podatke o plaćanju upisnine.

Potom je potrebno potvrditi odabrani studijski program.

Napomena: kandidati na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" obvezno trebaju definirati prioritete za željeni smjer prije potvrde odabranog studijskog programa

Nakon potvrde odabranog studija i uplate upisnine, 27. srpnja ćemo objaviti informacije o tijeku daljnjeg postupka upisa, a vezano za:

  • potpisivanje ugovora
  • uplati školarine
  • izradi studentske iskaznice
  • pristupnim podacima AAI@EduHr

O potvrdi uplate i dostupnosti podataka bit ćete obaviješteni putem SMS-a.

Za sve dodatne informacije za online upise kontaktirajte nas porukom na pomoc-upis@unipu.hr.

Popis obavijesti