Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Svim studentima koji se upisuju u prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2020./2021. u utorak, 28. srpnja 2020. godine u 12 sati, putem SMS-a, stići će obavijest o načinu korištenja AAI@EduHr korisničkih podataka i usluga Sveučilišta.

Korisničko ime i lozinka koje ćete dobiti će omogućiti da koristite sve usluge Sveučilišta (GSuite, E-učenje, Studomat i druge usluge). Molimo vas da podatke čuvate i ne dajete trećim osobama. 

Prva lozinka je privremena i obvezno ćete je morati promijeniti prema uputama koje su navedene na stranicama Središnjeg sučelja za promjenu zaporke u sustavu AAI@EduHr. Promjena lozinke je moguća i putem sljedeće poveznice:

Nakon promjene lozinke, možete koristiti usluge Sveučilišta. Sva daljnja službena komunikacija će se vršiti putem maila koji je dostupan putem GSuite usluge na koju se prijavljujete putem sljedeće poveznice:

Napominjemo da je za ispravno korištenje mail računa putem GSuite potrebno definirati alias na službeni korisnički račun. Za pronalaženje i definiranje aliasa smo pripremili upute koje su dostupne u dijelu uputa 4. Upute za brucoše:

Molimo vas da pratite upute koje ćemo objavljivati na stranicama Sveučilišta kao i na stranicama Sveučilišnog računskog i informacijskog centra a koje se tiču korištenja usluga Sveučilišta. Za sva dodatna pitanja vezana za usluge Sveučilišta, možete se javiti putem adrese helpdesk@unipu.hr.
 

Popis obavijesti