Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijest o početku nastave,...

Nastava počinje 5. listopada, osim za studente 1. godine studija koji 5. listopada imaju Orijentacijski dan (obavezan je dolazak) te im nastava počinje 6. listopada prema rasporedu nastave. Orijentacijski dan za studente prve godine održat će se 5. listopada 2020. godine u prostorijama Muzičke akademije u Puli Rovinjska 14 u 13.15 dvorana 1 (na katu). Tom prilikom studenti će dobiti studentske iskaznice (x-ice i ugovore).

Studente molimo da prilikom dolaska donesu masku te (isprintanu i potpisanu) izjavu, sukladno posebnim epidemiološkim mjerama i uputama) kao i da redovito prate obavijesti na mrežnim stranicama. Nakon predstavljanja Odjela predviđen je zajednički odlazak na kupalište Stoja autobusnom gradskom linijom 1, cijena karte u jednom smjeru je 11 kn.

Nastava će se realizirati kombinacijom on-line i učioničke nastave pri čemu udio on-line nastave treba iznositi manje od 50% ukupne satnice.

On-line nastava odvijat će se prema rasporedu nastave.

Učionička nastava skraćuje se – jedan školski sat traje 35 minuta a nastava se izvodi u blokovima od po 2 školska sata nakon kojih slijedi 10 minuta pauze.

Termine on-line, odnosno učioničke nastave određuje nastavnik prema potrebi kvalitetnije realizacije nastave, o čemu obavještava studente najmanje tjedan dana prije termina održavanja.

Mjesta održavanja nastave:

  • Praktikum ZOM i Predavaona 2 – Zagrebačka 30, Pula (prizemlje zgrade rektorata)
  • CIM 1 Rovinj – G. Paliaga 5, Rovinj (prizemlje zgrade CIM-a Rovinj)
  • FET – nova zgrada Fakulteta ekonomije i turizma, Preradovićeva 1, Pula

Prva dva tjedna nastave koja je predviđena u Praktikumu ZOM i Predavaoni 2 (Zagrebačka 30) odvijat će se on-line, a od 19. listopada na dalje u dogovoru s nastavnicima (on-line ili učionička).

Popis obavijesti