Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Objavljen Natječaj za upise na studij...

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je Natječaj za upis studenata u prvu godinu studija u 2021./2022. godini, uključujući i upis našeg preddiplomskog studijskog programa Znanost o moru. Elektronička prijava kandidata za upis u prvu godinu studija Znanost o moru obavlja se putem Nacionalnog informacijski sustava prijava visokih učilišta (www.postani-student.hr) u dva upisna roka:

  • ljetni upisni rok:            do 21. srpnja 2021. do 13:59 sati
  • jesenski upisni rok:       do 16. rujna 2021. do 14:59 sati.

Više informacija o upisnim kvotama, postupku upisa te zašto je Znanost o moru u vrijeme krize bioraznolikosti i klimatskih promjena studij budućnosti i pravi odabir možete naći na poveznici https://fpz.unipu.hr/fpz/upisi/

Podaci o strukturi studijskog programa Znanost o moru i kolegijima dostupni su na https://fpz.unipu.hr/fpz/studijski_programi , a za sva pitanja možete nas kontaktirati na e-mail fpz-ured@unipu.hr.

Cjelokupni Natječaj za upis studenata u prvu godinu studija u 2021./2022 Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dostupan je na:

Postanite dio našeg tima, upoznajte morske ekosustave – neka njihova istraživanja i zaštita budu vaš poziv. Pridružite nam se - upišite Znanost o moru!

Popis obavijesti