Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijest o online upisima u...

Započeli su on-line upisi u prvu godinu studija Znanost o moru koji se u potpunosti odvijaju online, putem aplikacije "Upisi UniPu 2021".  Aplikacija je dostupna na adresi https://upisi2021.unipu.hr/ od 22. srpnja. Za pristup web aplikaciji potrebni su vaš OIB te lozinka koju ćete primiti putem SMS poruke, a nakon prijave aplikacija će vas po koracima voditi kroz cijeli postupak upisa, uključujući i plaćanje školarine.

Detaljne upute o postupku upisa nalaze se na https://www.unipu.hr/upisi/upisi_2021-2022/upute, a za sve dodatne informacije i u slučaju poteškoće pri online upisima kontaktirajte nas porukom na e-mail adresu pomoc-upis@unipu.hr.

Hvala što ste izabrali pravi studij, vidimo se uskoro, a do tada vam želimo vesele ljetne praznike! I ne zaboravite: pravi način da se vratimo staroj dobroj nastavi, praktikumima i terenskim vježbama te studentskom životu kakav treba biti je – cijepljenje. I zato vas pozivamo da se pravovremeno cijepite protiv COVID-a 19 kako bi vam studentski dani bili ono što trebaju biti: najbolji period života!

Popis obavijesti