Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijest o početku nastave na...

Lijep pozdrav svim našim novim i starim studentima!

Ljeto je iza nas i vrijeme je za početak nove akademske godine. Nastava će se prvenstveno izvoditi u „klasičnom“ (kontaktnom) obliku, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Za studente 1. godine zimski semestar započinje u ponedjeljak 4. listopada orijentacijskim danom – uvodnim predavanjem s početkom u 14.15h, u velikoj dvorani „Pula“ Fakulteta ekonomije i turizma na adresi Preradovićeva ulica 1, Pula. Nakon kratkog pozdrava i uvodnih informacija od strane prorektorice za studente, obrazovne programe i suradnju Sveučilišta, dekanice Fakulteta prirodnih znanosti, predstavnika Ureda za studente i obrazovne programe te predstavnice Studentskog zbora pokazat ćemo vam vaš “novi dom” – prostore Fakulteta prirodnih znanosti (Zagrebačka 30, prizemlje zgrade Rektorata) i odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz održavanje studija i raspored nastave.

Za studente viših godina studija nastava počinje u utorak 5. listopada 2021. godine prema rasporedu dostupnom na web stranicama FPZ-a: https://fpz.unipu.hr/fpz/za_studente. Pošto su moguće još neke izmjene u rasporedu, savjetujemo vam da raspored provjerite dan prije početka nastave.

Dodatne informacije o početku i održavanju nastave te važećim epidemiološkim mjerama možete naći u obavijesti:

I još jednom, ne zaboravite: jedini način da nastavu, praktikume i terenske vježbe zadržimo u “dobrom, starom normalnom” obliku i bez epidemioloških ograničenja je – cijepljenje. I zato sve naše studente koji to već nisu napravili pozivamo da se cijepe protiv COVID-a 19! 

Popis obavijesti