Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poziv na predavanje "Kako STEM...

U sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“ Fakultet prirodnih znanosti u Puli organizira još jedno predavanje o popularno - znanstvenim temama koje je usmjereno na inovativne načine prijenosa znanja u radu s djecom i mladima, a koje je namijenjeno organizacijama civilnog društva u području STEM-a i njihovim članovima i nastavnicima raznih STEM područja.

Predavanje „Kako STEM radionicu učiniti zanimljivom za djecu – primjer Parka znanosti Oroslavje“ održat će Luka Veverec, autor projekta Park znanosti. U uvodnom dijelu saznat će se cijela priča o Parku znanosti, od njihovih početaka do danas, te na koji način educiraju svoje mnogobrojne posjetitelje. Nakon toga sudionici će imati priliku i sami izraditi jedan od eksponata.

Predavanje će se održati u utorak, 07. ožujka 2023. godine u prostorijama Zajednice tehničke kulture u Puli na adresi Uspon Franje Glavinića 1 s početkom u 17:00.

Prijave su obvezne! Rok za prijavu je do ponedjeljka, 06.03.2023. godine.
Broj mjesta je ograničen.

Prijavite se ovdje.

Više informacija o projektu možete saznati ovdje.

Ukupna vrijednost Projekta „Snagom Tehnologije, Edukacijom i Motivacijom udruga za popularni STEM – STEM udruga za popularni STEM“, UP.04.2.1.10.0065 je 2.462.021,59 kn, od čega je 2.092.718,35 kn sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Popis obavijesti